Lerend netwerk

Meer klanten vinden én verkopen met sterke online communicatie

Hoe zorgt u er voor dat nieuwe klanten de weg vinden naar uw bedrijf? En dat ze ook effectief met u in zee gaan? Dat ontdekt u in dit zesdelig lerend netwerk over sterke online communicatie.

 

Van informatie en inspiratie over heel concrete tools waarmee u zelf aan de slag gaat tot persoonlijk advies: u krijgt alles mee om de stap te zetten van informatie naar uitvoering. En doordat we in kleine groepen werken, leert u in één klap ook van de ervaringen van uw medecursisten.

 

Het aantal plaatsen is beperkt tot 15 personen. Snel inschrijven is dus de boodschap!

Locaties en data

ma 3 mei, ma 10 mei, ma 17 mei, ma 31 mei, ma 7 jun, ma 14 jun - Online
opleiding, (via Zoom)

Duur

6 avondsessies telkens van 19u tot 21u.


Inbegrepen

Dankzij de Vlaamse subsidie kunnen we deze opleiding aan een voordelige prijs aanbieden.

Syllabus wordt online gestuurd. 

De zoom link voor deelname wordt enkele dagen vooraf bezorgd. 

 

Prijs (excl. btw)

Leden Bouwunie: € 400,00
Niet-leden: € 400,00

Onder professionele begeleiding van Frederik De Wachter, Digital Marketing Expert met hands-on mentaliteit. 

Programma:

3 mei 2021 (1) - Online communicatie intro en sterke website

In de eerste sessie overloop je samen de uitdagingen en breng je die in kaart, je leert elkaars uitdagingen kennen en lijst die op zodat je samen kan werken naar een concreet doel.

Je bekijkt al meteen je website als belangrijk communicatiemiddel. Hoe zorg je voor een inhoudelijk sterke, veilige en snelle website die je zelf makkelijk kan updaten.

 

10 mei 2021 (2) - Een website die goed gevonden wordt

De digitale weg is de nieuwe place-to-be. Zorg ervoor dat geïnteresseerden makkelijk de weg naar je website vinden dankzij SEO en handige Google tools.

 

17 mei 2021 (3) - Een website die verkoopt

Eens bezoekers de weg naar je website gevonden hebben is het zaak hen te overtuigen met goede inhoud en bezoekers uit te nodigen om actie te nemen. Hoe maak je van jouw website een goed converterende site?

 

31 mei 2021 (4) - Sociale media

Hoe vergroot je je bereik met sociale media. Maak het zo makkelijk mogelijk om voldoende goede inhoud online te plaatsen op de juiste sociale netwerken zoals Facebook, Instagram en Linkedin. En leer sterke inhoud maken die bezoekers appreciëren en engageren.

 

7 juni 2021 (5) - Online adverteren

Via Google en sociale media kan je je doelgroep zeer gericht bereiken. Hoe zet je een advertentiecampagne op, laat je die optimaal renderen en meet je het succes?

 

14 juni 2021 (6) - Mailings, GDPR en conclusie

Verzamel email adressen op je website en gebruik mailings met goede inhoud om geïnteresseerden en klanten te bereiken en overtuigen. Doe dat geautomatiseerd en rekening houdend met de GDPR wetgeving.

Al deze stappen komen samen in een overkoepelende aanpak die zorgt voor bereik en omzetting naar geïnteresseerden, klanten én ambassadeurs. Uitwisseling van ervaring over de bereikte doelen.